Om InnebandySTHLM

Henrik Jitelius – Grundare InnebandYSTHLM

Alltför länge har nyhetsrapporteringen kring ”Lenets” och Huvudstadens två högst serier i innebandy på dam- och herrsidan varit alltför bristfällig. Även om det inte kan begäras att nyhetsrapporteringen ska vara så hög på det riktiga division 3 – SSL är ju högsta divisionen, medan Allsvenskan bjuder på de näst högsta serierna – så förtjänar innebandyns division ett-serier bättre. Bättre än att enbart få en massa statistik kring vilka som gör poäng, resultat och tabeller. Vi vill skapa en ny riktning, där noll och inget fokus kommer läggas på landets två högsta serier, det finns det andra aktörer som gör. Vi vill enbart fokusera på våra Stockholmsserier.

Vi kommer att ge er analyser av lagen i de olika serierna, presentera nyförvärv, göra mer djupdykningar kring lagen och en drös med intervjuer. Vi vill lyfta produkten Division 1. Vår ambition är inte att kritisera eller peka finger mot det som klubbarna gör. Vi vill snarare ställa de tuffa frågorna för att klubbarna själva ska få förklara hur deras situation och verklighet ser ut.

Dessa 08-serier är även starka ingångsserier för många duktiga juniorer, något som gör att det finns massor av intressanta spelare att följa.

Vi drog igång i Juni och har snabbt vuxit oss större, vi har utökat oss till hela 4 skribenter och täcker huvudsakligen följande serier:

Herrarnas Allsvenska Norra, Herranas division 1 Östra Svealand, Damernas Division 1, Herr/Dam JAS.

Bloggen drivs helt ideellt, och kommer att utvecklas både här och på sociala medier.

Följ med oss!

//Henrik Jitelius – Chefredaktör och grundare

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: