Intervju med Ohlström inför kvällens SSL kval

Vi har fått oss en pratstund med Salems kapten inför kvällens match (vi försökte få tag i någon från AIK utan framgång)

Grattis till segern mot AIK, ni hade kniven mot strupen. Hur kändes det mentalt inför matchen?

Tack!
Det kändes bra redan från måndagens träning, det är inte många i vårt lag som hade spelat kval förut, så det blev en helt annan match än en match i serielunken.
Så vi var mentalt inställda inför matchen, stämningen var på topp och vi gick ut och njöt att spela för vår publik.

Ni hade rent ut sagt urusel form inför kvalet och ni hade det tufft i första matchen, vad är det som får spelet att lossna i match två?

Usel och usel vet jag inte. Vi gör egentligen bara 1 dålig match av 4 och det är mot onyx. Sen att vi inte lyckas vinna kan bero på mycket, men Gävle gick ut och hade scoutat oss och ändrade helt sitt spel, de var grymma och effektiva den matchen, all eloge till Gävles coacher och spelare under den matchen!
Strängnäs är alltid en svår match, vi kan stänga den matchen tidigare men slarvar i slutet. Nykvarn var en bra match, där vi också tappar i slutet. Men vi ville ha lite spänning i slutspelsstriden 😉

Ni ändrade en del i formationerna jämfört med första matchen. Hur tycker du det påverkade din femma?


Det känns bra, jag och Elvis har spelat med varandra hela året sen har det varit lite olika som har spelat med oss. Dacke har spelat med våran femma förut och vi hittar varandra på planen. Sen blir det mer stabilt på alla femmor. Få upp Wiss högt i banan och en stabil center i form av André. Gör att vi får 3 femmor som kan spela ut, för att sen kunna spetsa till laget i slutet av matchen om det är jämnt.

Det känns som ni har full koll på matchen fram till att AIK får in ett par bollar i tredje men då kändes det helt plötsligt onödigt darrigt. Vad sa Coach Lindström när ni tog time out?

Att nolla AIK gör man oftast inte, den slänger in så pass mycket bollar rakt på mål hela matchen och någon gång går bollen in. De är bra på att göra ”skitmål”
Tränarna sa att vi skulle behålla lugnet, vet att dom prata redan efter deras andra mål om time för att lugna oss spelare.
Mest en time för att hitta tillbaka till vårt lugn.

Handen på hjärtat nu… Vad är du gladast för; att ni vann eller att Nykvarn förlorade uppe i Gävle?

Helt ärligt så tycker jag det är jätte tråkigt, känner många av spelarna och har spelat med många så önskade dem inget annat än att dem skulle lyckas ta steget upp nu när de inte mötte oss. Dock eloge till Gävle som lyckades slå ut Nykvarn.

Förlustsvit bruten, matchserie kvitterad… Hur är känslan i truppen nu?

Den är kanon, vi njuter av varje sekund vi får spela. Vi har en fantastisk trupp med underbara individer, magiskt stämning!

7.Vad talar för att ni vinner på lördag?


För att vi har momentum från i onsdags.
När Salem är på vinnarspåret är det svårt att slå oss och sen har vi Lucas Orrmo i målet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: