Kvartsfinal Bäst i Stan HJ-19, Väsby AIK vs Salems IF.

Sedan så har vi den sista matchen för dagen, inga mindre än Väsby AIK mot Salems IF. Matchen spelas 16:00 om allt går enligt plan och de som blåser i pipan sista matchen är Hampus Wiking och Simon Holm Schlemowitz.

Väsby tog sig vidare till kvartsfinal genom att besegra Rosersberg Arlanda i en tight match som jag förutspådde på förhand med 2-3. Få mål där William Holmgren gjorde ack så viktiga 1+1 och Lucas Helle gjorde som vanligt mål! Fortsatt tror jag Adam Rehn, Isak Ålenius och Jacob Sonnerby-Widén kommer göra det bra. Väsby har alla möjligheter här att gå till semifinal då Salem har bortfall i truppen i samband med att deras herrlag möter Sätra på bortaplan.

Det styr oss då bra över på just Salem som besegrade Älvsjö AIK med 5-19 i åttondelen. Ahmad Dakhallah gjorde 5+4 och Ahmad spelar i en helt egen liga känns det som ibland i juniorserierna, han levererar även bra i Salems herrlag. Övriga viktiga kuggar som är borta är t.ex Philip Ehrenpreis, Elvis Lyttegård, Ludvig Johansson, Jesper Lagemyr, Philip Wiss, Emil Björkman och Jacob Björksiöö. Med dessa herrar borta lär vi nog behöva få se Borrman kämpa bra i kassen tillsammans med spelare som Elliott Rydell, Hampus Kumlin, Felix Lunnestad och Jacob Hamberg. Hela laget lär behöva vara påkopplat denna matchen för att ge Väsby en ordentlig fight, det återstår att se om Salem kör vidare på sin man-man taktik för att störa Väsby! Viktigt blir att hålla koll på Lucas Helle!

Lycka till båda lagen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: