Kvartsfinal Bäst i Stan HJ-19, Ekerö IK vs Åkersberga IBF.

Då är det dags för kvartsfinalerna i ”Bäst i Stan” för HJ-19. Först ut är Ekerö IK som möter Åkersberga IBF klockan 10:00 och alla matcher under dagen kommer att spelas i Sjöstadshallen! Passa på att ta er dit och njuta av lite go innebandy under dagen kanske?

Ekerö tog sin an Bele Barkarby som nog blev en av åttondelsfinalernas största skräll när man gick vidare efter straffläggning! De lyckades hitta några nycklar för att störa Bele och resultatet skrevs till 5-5 efter fulltid. I straffläggning sedan visade sig Ekerö leverera bäst där man hängde dit två straffar, den ena av Simon Blom och den andra av Jesper Knutsson – Bele på sin sida fick inte in någon av de straffarna man hann lägga. Starkt av Ekerö och vi lyfter på hatten!

Åkersberga tog sig vidare till kvartsfinal genom att besegra Djurgårdens IF i en åttondel. En match där DIF verkade kunna kontrollera Albin Engström som vanligtvis gör mycket poäng, skönt för ”Ackers” del att de har flera i laget som vet hur man sprätter in poäng som t.ex Hugo Stehn-Vestman och Hugo Hultsved! Tim Ytterström, Simon Johannesson och Alexander Jonsson gjorde även de viktiga mål i matchen! Det återstår att se vem som tar tag i det direkt.

Hit men inte längre? Ekerö har kämpat tappert och visat att de kan slå ordentligt ur underläge men blir det Ackers som blir turneringens stoppkloss? Rimligtvis bör det bli så om Ackers sköter sina kort rätt såhär på förhand, det finns en viss truppskillnad. Sätter de försvaret som Bele inte riktigt verkade göra mot Ekerö så finns det goda chanser här.

Vem gillar dock inte att vara en underdog, Ekerö har hanterat det tidigare och här får de chansen igen klockan 10:00 på lördag den 12 februari, domarna i denna matchen lyder som följer – Johan Larsson samt Sebastian Öhman.

Lycka till båda lagen! Nästa genomgång blir TTIBK vs Farsta IBK.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: