Slutspel HJ-19 Bäst i Stan!

Ikväll går en till slutspelsmatch av stapeln, denna gång i klassiska Tullingehallen klockan 20:15. Hemmalaget FBI Tullinge tar emot Huddinge IBS. Huddinge tog full pott med 9 inspelade poäng, i en grupp där man hade Djurgården, Älvsjö och Nacka bakom sig. Tullinge gick vidare med oväntade 3 poäng bara där man gick vidare på målskillnad då man lämnade Värmdö samt Sköndal bakom sig, Täby visade sig starkast i den gruppen med 9 inspelade poäng.

Så ser vi nu till lagen i sig ska Huddinge ses som laget med mest spets åtminstone, däremot kanske de inte ställer upp med det starkaste på pappret ikväll om man tittar på laguppställningarna, ändock ett väldigt stabilt lag. Tullinge på sin sida verkar få med sig Axel Frank som det ser ut, han kan absolut göra en del på egen hand men just denna matchen kanske det blir tufft. Under gruppspelet var poängen rätt så utspridda i Tullinge, vilket i sig kan vara en bra bredd att ha, men för att vinna sådana här matcher kan det behövas en del spets som har känsla för att avgöra. För Huddinges del så visade Eliaz Eriksson sig från sin bästa sida med en hel del mål – se även upp för Christian Holmlund, Hugo Jönsson, Oliver Ryrström också för att nämna några som ofta brukar befinna sig i protokollet.

Huddinge kommer nog få kämpa ordentligt ikväll är känslan åtminstone, däremot bör de kunna lämna Tullingehallen ikväll med en seger. De som kommer stå mellan båda lagen och försöka styra skutan åt jämnt håll är Håkan Taxén samt Aldin Imamovic. Lycka till ikväll båda lagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: