Tabelltips Herrar Division 1 ÖS

Då kommer här tipset. Som ni märkte förra året var jsg en usel tippare, men det ger lite krydda till serien. Detta är min åsikt och ni får gärna kommentera vad ni tror.

11. Rotebro IS IBK

Om inget oanat händer ser jag inget annat lag på jumboplatsen. Det finns för många hål här.

10. Balrog Oilers

Balrog har ett starkt kollektiv men hade det tufft redan förra året och även säsongen 2019/2020. Även om det finns en hel del spännande spelare så upplever jag att den offensiva spetsen saknas.

—————————————————————————

9. Farsta IBK

Plats 6-9 kan sluta hur som helst, men jag väljer att sätta Farsta här. Fortsatt ung trupp som blir bättre och bättre. Tappar dock en del offensiv kraft även i år.

8. Vallentuna IBK

Skulle jag ranka offensiv kraft skulle Tuna vara topp 4, men nu handlar det om helheten och defensiven behöver bli bättre för att sikta högre.

7. Järfälla IBK

Jag ska vara ärlig, när spelare efter spelare lämnade tänkte jag att Järfälla åker ur. Men sportchef Norman har gjort ett gediget jobb och det är ett mycket spännande Spiders som går in i säsongen, även om många av tappen är kännbara.

6.Hammarby IF IBF

Det finns skrällchans för Bajen i år,jag tycker laget ser stabilt ut men att det saknas offensiv spets på backsidan. En stark förstafemma och grym målvakt kan bära långt.

5. Tyresö Trollbäcken IBK

Kan komma mellan 3-5 men sätter de som femma, dels för de två tunga tappen av Lagemyr och Magnusson men också för att TT är svåra att värdera just nu. Vi får se helt enkelt.

4. Värmdö IF

Fått behålla sin gedigna stomme och även om målvaktssidan är oprövad tror jag att Värmdös solida försvar tar dem till play off.

3. Björklinge BK

Seriens starkaste kollektiv har imponerat på försäsongen och radat upp fina resultat. Värvat viktiga pusselbitar för att täcka de håll som uppstått och känslan är att de är bättre rustade än någonsin.

2. Älvsjö AIK IBF

ja det blir en andraplats för Älvsjö. En tajt kamp med Tekno kommer det bli där jag tror backsidan blir avgörande. Annars är det två lag med många fina alternativ på forwards.

1. IBK Uppsala Teknologer

Med det fönstret och de värvningarna är allt annat än en första plats, en miss. Kompletta på varje position och massvis av rutin även i båset. Tekno blir laget att slå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: