Vi presenterar vår nya skribent

Det tog lite tid, men nu kan vi äntligen presentera vår nya skribent som skriver om Herrarnas allsvenska. Vi presenterar med glädje Christoffer Fagerberg.

Hej Christoffer, du är ny skribent för InnebandySTHLM, vem är Christoffer Fagerberg och hur kommer det sig att du hamnat hos oss?

-Student på KTH som gillar att kolla på Innebandy. Framförallt gillar jag att kolla på folk som faktiskt kan lira den här sporten på riktigt (till skillnad från jag).
Jag blev lite frustrerad av att det inte skrevs om herr-allsvenskan och ”Magget” skriver juh knappt om allsvenskan (och när de gör det så är det kanske inte alltid sådär jättebra), så jag ”voluntered as tribute”.

Vad kommer ditt/dina fokusområde vara?

Som sagt: herr-allsvenskan. För det är de matcherna jag kollar på. Har tyvärr inte tid att kolla på mer. Men lever på hoppet att Stockholm ska få se ett SSL-lag igen på herr-sidan. Helst ett som ligger på rimligt avstånd från där jag bor (dvs, jag kommer knappast åka till Nykvarn för att kolla på SSL om nu dom skulle lyckas ta sig upp). Vi klarar uppenbarligen av att ha två lag på dam-sidan, så att få upp ett lag på herr-sidan borde inte vara omöjligt.

3) Vad kommer du bidra med?

Bra fråga! Nästa fråga?

4) Hur ser du på InnebandySTHLMS femma?

Bra uppställning. Tydlig tyngdpunkt söder om stan och väldigt innebandy-nördigt. Ser bra ut!

5) Varför ska folk läsa våra artiklar?

För att ”Magget” är sämst, kan jag säga det? Och naturligtvis för att vi är bra och har den bästa bevakningen av innebandyn i Stockholm, men mest för att Magget är sämst.

6) Hur går det för våra Stockholmslag i Allsvenskan?

Jag trodde inför säsongen att; AIK, Tullinge och DIF skulle kämpa om platserna bakom Hagunda och Strängnäs. Men att AIK antagligen skulle ligga en bit före Tullinge och DIF. Strängnäs har drabbats av några skador på nyckelspelare så att de inte är ett topplag just nu är rimligt, men att de skulle ligga i botten förvånar mig. Men och andra sidan så har Visby presterat bättre än vad jag förväntat mig. Så blir nog att DIF, AIK och Tullinge får kämpa om platserna bakom Hagunda och Visby istället för Hagunda och Strängnäs.


Mitt förhandstips för övrigt var att Bele skulle vara ett stabilt mittenlag och att Täby kommer kämpa om att hamna precis ovanför strecket. Det tror jag fortfarande. Däremot Salem vet jag inte riktigt vad jag ska tro om längre. Inför säsongen trodde jag de skulle åka ur med dunder och brak, men efter deras imponerande inledning är det tydligt att det var helt fel. Enda frågetecknet jag har är hur deras jämnhet kommer vara med tanke på hur ungt laget är, men inledningsvis har de överträffat alla mina förväntningar. Och dessutom är de underhållande att kolla på!

7) Du är med i Robinson och får välja fyra personer i ditt lag, vilka väljer du och varför?

Patrik Kareliusson, Patrik Schantz, Sebastian Gafvelin, Erik Oweling

Varför? DJUUUUUUUUUUUU!

8) Vem röstas ut första i örådet?

Vilket öråd? Kommer aldrig förlora med de där fyra i laget!

– Känns väldigt kul att Christoffer är med oss och ger ännu mer bredd. Att få in en sådan dedikerad person att rapportera om herrallsvenskan är något nagget nog gärna hade velat ha. Christoffer har redan hunnit skriva en hel del och han håller bloggen levande nu när det är sparlåga hos oss andra i och med den stora pausen som just nu råder. Varmt välkommen Christoffer! // Henrik Jitelius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: