Vila i frid Fredrik- du är för alltid i våra hjärtan

I torsdags nåddes vi på InnebandySTHLM av att vår fantastiska skribent Fredrik Antonsson inte längre vandrar bland oss. En chockerande nyhet som ställde många, inte bara oss på bloggen. Fredrik var en otroligt varm människa som brydde sig om andra, avsevärt mer än sig själv. Han brann för ungdomars idrottande och framförallt innebandyn i vårt distrikt. Många ungdomar kommer säkert ihåg Fredrik som den trevliga herren som lindat om deras fötter och hanterat deras skador under läger. Nu på senare tid som en krönikör på InnebandySTHLM med sylvassa artiklar, där han vågar belysa flera faktorer som påverkar innebandyn. En empatisk och även diplomatisk människa som var en av grundarna till bloggen.

För att hedra minnet av Fredrik har vi skapat en ny flik på vår startmeny som heter ”Fredriks Krönikor”, här ligger alla hans krönikor som fortsatt är högaktuella, så skänk dem gärna en läsning till och dela gärna artiklarna. Det hade Fredrik verkligen uppskattat.

Ni hittar dem även här.

Vi kommer fortsätta arbeta med bloggen, det hade Fredrik önskat, men vi reserverar oss för att det kommer bli lite färre inlägg den här veckan, precis som förra. Speciellt i en tid när Stockholms innebandydistrikt har förlorat en av sina främsta representanter.

Till Frediks fru Therese och hans fyra barn vill vi beklaga sorgen i denna svåra tid.

Från oss skribenter på InnebandySTHLM, Vila i Frid Fredrik, vi kommer för evigt vara tacksamma för allt du lärt oss och vi kommer sakna dig enormt.

Som Fredrik hade sagt: KRAM!

// Henrik, Erik, Daniel, Christoffer – InnebandySTHLM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: