InnebandySTHLM fortsätter växa- ny samarbetspartner

Förra veckan fick vi klart med vår femte skribent, som ska fokusera på herrarnas allsvenska – och vi hoppas att kunna presentera honom inom kort. Det innebär även att vi nu är 5 ideella personer som arbetar med InnebandySTHLM och försöker ge världens största innebandy distrikt större bevakning.

Vi startade upp denna blogg, som det ändå är, i slutet av maj och publicerade vår första artikel den 6 juni. Den utveckling som nu har skett var det nog inte många som trodde på, i varje fall inte undertecknad. Vi har vuxit i rask takt och det är ett fantastisk bemötande som vi har fått av er – våra läsare – men även andra lag, spelare, domare etcetera.

Vi har sedan maj och till detta skrivs haft 129,846 visningar på hemsidan och 43,960 besökare, plus 17 mail prenumeranter. Fantastiska siffror för oss efter såpass kort tid.

Vi har även växt snabbt på social medier där vi på Instagram har över 1500 följare, och här vill vi tacka alla som delar våra inlägg, och som därmed hjälper oss att växa.

Vi har även lyckats växa på Facebook, inte lika snabbt men ändå i en god takt. På Facebook finns ändå 431 personer som gillar och ytterligare 28 personer som följer sidan. Återigen tackar vi alla som gillar och delar våra inlägg.

Facebook

Vi har också i detta ingått samarbetsavtal med Nordic Floorball som ska se till att vi syns när vi är ute i hallarna, vi har samarbete med FOD Sportfoto att få använda deras bilder och nu har vi även ett nytt samarbete att presentera.

Vi har ingått ett samarbete med sportdrycksföretaget IQ Fuel som till vardags även sponsrar Svenska Innebandyförbundet, Svenska Padelförbundet, Hockeyallsvenskan samt Svenska Ishockeyförbundet.

“- Det känns såklart kul att vi kan knyta till oss en ny samarbetspartner, vi har länge varit skeptiska till att ha ett sportdrycksföretag som samarbetspartner men när IQ Fuel gick in i samarbete med Svenska innebandyförbundet såg jag det som en möjlighet. Det ger IQ Fuel en hög legitimitet och trovärdighet. Vi har haft en väldigt bra dialog och kommer inom kort lansera en tävling som sponsrats av IQ Fuel” säger chefredaktör Henrik Jitelius om vårt nya samarbete.

iQ fuel- ny samarbetesparnter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: