Angående Dam, DJ och rankingar

Hej alla läsare. Till att börja med vill jag uttryckligen säga tack för att ni följer oss och har hjälpt oss att växa oss så stora på bara ett par månader. I och med att vi har många nya läsare, och växer oss större, skulle jag vilja släppa lite information hur vi kommer att arbeta med rankingar, damjuniorer och damer framöver. För somliga kommer detta var ny information och för andra endast en uppdatering.

Först och främst har vi damjuniorer. I skrivande stund så har vi ingen annan än mig som har insikt och kunskap om damjuniorsidan i Stockholm. Det innebär att det åläggs mig att skriva om detta. Jag har gjort försök med detta, men inser att det är ohållbart att skriva om tjejer när jag själv är distriktslagstränare för Stockholm F16. Det innebär även att det som jag skriver och gör kan leda till att folk kan tolka det som förbundets åsikter eller synpunkter, vilket det naturligtvis inte är. Men jag har har en roll i Stockholms Innebandyförbund som jag är stolt och hedrad över, en roll som är viktig för mig och min utveckling som ledare. Därför kommer jag framöver inte att skriva något om damjuniorernas DJ1 eller JAS. Däremot kan det komma summeringar av omgångarna och intervjuer med tränare.

Jag vet att detta kan tyckas tråkigt, men jag vill inte sätta vårt förbund i dåliga dager för att vissa inte kan skilja på min egna och förbundets åsikt. Vi har ett fantastiskt förbund som kämpar hårt för att förbättra vår situation.

Gällande damernas division 1 kommer jag inte göra någon tabelltippning då jag själv är tränare för FBI Tullinge. Det är dels för respekt gentemot min egna förening men också gentemot våra motståndare. Jag vill uttryckligen tacka alla tränare/ledare och som hjälpt mig med genomgångarna och de prestigelöshet ni visat. Summeringar efter varje omgång kommer dock göras och diverse intervjuer med spelare eller ledare.

Om det finns någon där ute som har ett engagemang och en vilja att skriva om tjejinnebandyn i Stockholm, kontakta oss – du behövs!

Gällande Rankinglistor har vi tagit ett gemensamt beslut att i nuläget inte genomföra fler rankingar och speciellt inte på juniorsidan. Först och främst skapar det en debatt som ibland behövs. Men tyvärr är det för många människor som inte kan ta detta på rätt sätt. Vår ambition är att lyfta och rankinglistor leder snarare till det motsatta med tanke på hur många spelare vi har i Stockholm. Vi har så oerhört många duktiga spelare i distriktet. Vill ni läsa rankinglistor finns Innebandymagazinet eftersom det är det ända de gör… Men, det kommer inte att vara vårt jobb hädanefter.

Vi är här för att främst försöka lyfta det positiva och det som är bra med innebandy i Stockholm. Men de artiklar vi gör speglar inte åsikter som till exempel förbundet eller ett diverse lag har.

Tack för er tid och hoppas ni fortfarande gillar det vi gör.

// Henrik Jitelius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: