InnebandySTHLM inleder samarbete med Nordic Floorball

Vi på InnebandySTHLM har den stora glädjen att tillkännage vårt nya samarbete med Nordic Floorball.

Nordic Floorball kommer se till att vi ser snygga ut när vi är ute på olika innebandyevenemang och matcher runt omkring i ”lenet” samt lite annat smått och gott framöver. Nordic Floorball har under många år varit starkt förknippade med norra länsdelen men köpte nyligen upp Klubbexperten i Barkarby som levererar material i Västerort – till klubbar som Hässelby SK, Järfälla IBK och Bele/Barkarby.

Nu har Nordic Floorball succesivt inlett en ny etableringsfas genom att ingå samarbete med sin första klubb söderöver, med Vendelsö IK.

”För oss på InnebandySthlm känns det väldigt bra att kunna inleda detta samarbete med Nordic Floorball när vi är i en expanderignsfas och de i en etableringsfas på först och främst västra sidan av Stockholm. Vi är starkt förknippade med södra sidan, med tanke på att vi är boende i Tyresö och Haninge, och hoppas kunna hjälpa Nordic Floorball att även växa här. Nordic Floorball har haft ett fantastiskt bemötande och har hela tiden varit tillmötesgående, därav känns det skönt att detta är i hamn.” säger chefredaktör Henrik Jitelius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: