Från Akademin till SSL- En resa i Vitt och Svart

I vårt förra spelareportage fick vi träffa citatmaskinen Liam Åström som nyligen blev klar för Storvreta IBK i SSL, nu går vi vidare med nästa unga spelare i SSL. Hon är SSLs yngsta lagkapten, en backgigant med meriter som få tjejer i samma ålder innehar. Hon har meriter från stadslag, U19 landslaget och knackar på dörren till seniorlandslaget. Hon har gjort 348 statistikförda matcher enligt Ibis och 283 poäng. Hon är hjärtat i Nacka- Wallenstam IBK och har skrivit på det längsta kontraktet någonsin i innebandysverige. Hon är född 2000 och har Boo KFUM (nuvarande Nacka) som moderklubb, vi ger er den ödmjuke kapten, pådrivaren och vinnarskallen Vilde Rundfloen.

-Hej Vilde och tack för att du ställer upp på detta reportage, för de som inte vet, vem är Vilde Rundfloen enligt Vilde?

-Jag är en glad och energisk tjej med väldigt mycket vilja. Jag står upp för vad jag tycker och kan nog ibland uppfattas som en aning för envis. Jag är även driven och ger alltid 100 om jag verkligen vill ha något eller uppnå något.

-Hur skulle du se dig som Innebandyspelare?

Jag är väl en ganska ”all-around-spelare”, har väl inget som sticker ut jättemycket, utan är helt okej på det mesta.

-Du är född 2000 men har tonvis med erfarenhet, hur skulle du själv beskriva din karriär hittills?

-Min karriär hittills har varit extremt rolig, jag har fått uppleva det mesta som går i innebandy väg och har genom det utvecklats som både spelare och människa. Jag brinner som sagt för innebandy och då blir det lättare att utvecklas, mitt driv är nog det som tagit mig dit jag är idag, har kanske lite medfött, men inte majoriteten av det.

-Ditt efternamn klingar lite norskt, vad är din bakgrund?

-Min mamma är 100% norsk och kommer från Trysil, så det är därifrån mitt efternamn kommer. Har största delen av min släkt där och kan även prata flytande norska. Min mamma flyttade dock till Nacka när hon träffade pappa, så jag är född och uppväxt här.

Foto: Deepbay studios

De tidiga åren

Vilde Inledde sin karriär i dåvarande Boo KFUMs bollskola, men när Nacka bildades 2010 blev Boo en del av klubben. Den som fick henne att börja med Innebandy var hennes nuvarande tränare Fredrik ”Figge” Olsson. Figge var ansvarig för BOOs dåvarande innebandyskola och är den som fått henne att stanna kvar alla dessa år.

-Hur kom du först i kontakt med innebandyn?

-Jag kom i kontakt med innebandyn i 2-3 års åldern genom min nuvarande tränare Figge. Jag började på innebandyskola som han höll i och sen dess har jag hängt kvar.

-Du är väl förknippad med Nacka Wallenstam IBK, men började karriären i Boo KFUM IA (enligt IBIS), hur kommer det sig att det vart Boo?

-Boo KFUM flyttades över till Nacka när det grundades år 2010 och Boo vart det för att det var där innebandyskolan var.

-Vilka egenskaper eller färdigheter utvecklade du först?

-Jag skulle nog säga att jag utvecklade tekniken först, var ett ganska runt barn så jag var inte så snabb i början, men min vinnarskalle fick mig att utveckla alla delar ganska snabbt då jag tidigt hade behovet av att vara bäst.

Vi frågade Vildes tränare Figge vad han kommer ihåg av sitt första möte med henne och minns tillbaka på den där första tiden i idrottsakademin och Vildes karriär.

-Första gången jag träffade Vilde var när jag jobbade på IdrottsAkademin med barnidrott. Jag hade startat en ny grupp och skulle till att påbörja deras första lektion. Hallen var full av blyga barn som stod med sina föräldrar och väntade, men en unge for runt och testade allt. Jag hade byggt upp en hinderbana. Hon hade en röd t-shirt med Schweiziska flaggan på, kommer jag ihåg.

-Jag gick till mitten av hallen och skulle just be alla barn att sätta sig på tjockmattan när någon drog mig i fingrarna: 

– Ursäkta! E re du som e fröken eller?

Givetvis var det en otålig Vilde. Jag ber alla sätta sig på mattan och sätter mig själv på golvet framför och hinner knappt sätta mig innan denna lilla vilde hoppar upp i knät på mig.

-Jag tycker detta möte speglar Vilde på ett bra sätt. Oblyg, otålig och väldigt framåt. 

När hon var runt 6 år började det närma sig slutet på idrottsskolan och då startade vi ett innebandylag. Det blev liksom en fortsättning på idrottsskolan så vi körde rätt mycket annat än innebandy i början. Vi kallades för hinderbandy-laget av min chef, för vi hade hinderbana så ofta.

-Även Erica Klevbo och Hanna Berg hade kört idrottsskolan och nu tagit steget till innebandyn. Philippa Bloms pappa jobbade i hallen så hon var alltid där och ville givetvis vara med hon också och det fick hon, trots att hon var ett år yngre.

-Som knatte var Vilde lite av en bästis med Hanna. Två tjejer med massa energi. Dom hade en period då båda var korthåriga, jobbade keps och onepice samt åkte sparkcykel med terrängdäck. Dom var även jätteduktiga på all idrott vilket skapade lite problem för mig. Speciellt på cuper. Jag blev hela tiden anklagad för fusk eftersom jag spelade med två tvilling-grabbar. Mer än en gång har jag stått hos tävlingsledningen och förklarat att ”Nej, dom är tjejer, jag lovar!”Givetvis började jag kalla dom för Vilde och Hannes, bara för att jävlas med dem som anmält oss.

Foto: Deepbay Studios

-Vilde, du är synonym med fantastiskt backspel, men har du alltid spelat back?

Nej faktiskt inte, från början spelade jag center och trivdes väldigt bra med det, men sedan tyckte mina tränare att mitt lugn behövdes lägre bak i banan så då vart jag back!

-Hade du någon/några motgångar under dina tidiga år som flicklagspelare?

Jag hade faktiskt svininfluensan när jag var 13-14 år som resulterade i extrem viktnedgång samt att jag var borta från all idrott och skola i nästan 6 månader. Det var väldigt tufft att komma tillbaka efter det eftersom jag var så pass nerbruten och knappt hade några muskler. Men då var jag bara så glad över att vara tillbaka så jag körde mer eller mindre bara på.

Tidig Juniorinnebandy

Vildes talang var inte någonting som gick obemärkt förbi, hon lyftes tidigt upp i juniorlaget där hon fick känna på det mer tuffa, hårda spelet men också tempohöjningen. Utöver detta gjorde Vilde flertalet seriematcher men även cuper med Nackas Pojkar födda 99 och 00. Träningar gjordes kontinuerligt med killarna. Men när hon först kom upp i DJ kommer hon inte ihåg så väl, att spela med killarna var det som lämnade mest avtryck. I samma vända fick Vilde även testa på spel med seniorlaget som då låg i division 4, ett steg, som, enligt Vilde, testade hennes nivå som spelare.

Redan säsongen 2014/2015 fick du testa på Damjunior innebandy, kommer du ihåg känslan du hade när du fick börja spela med Juniorerna?

-Faktiskt inte, jag tyckte bara att det var roligt att få spela lite hårdare och känslan man fick av att få spela med äldre, men jag kommer inte ihåg så mycket mer än det!

-Samma säsong fick du även göra 8 matcher med P00, vilka erfarenheter fick du med dig från dessa matcher och tränade du med pojklaget kontinuerligt?

Jag kommer ihåg att jag tyckte det vara roligare att spela med killarna, fick även vara med på några cuper tillsammans med dem och har nog mer minnen från det n mina första junior matcher och jag tillsammans med två andra från F00 tränade kontinuerligt med killarna!

Du fick även göra dina första seniormatcher, samtidigt som du gjorde dina första juniormatcher, hur var steget att som flicklagsspelare till och med kliva upp och spela mot Vuxna?

På den tiden så spelade ju nackas damer i div 4 och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var lite konstigt att spela mot ”tanter”, hahah om man får säga så. Annars så tyckte jag bara att det var roligt att kunna hjälpa till och faktiskt se hur bra man var på innebandy egentligen!

De starka junioråren

2015/2016 började poängen ramla in ordentligt både i Juniorallsvenskan och division 1. I båda dessa serier var du en av grundpelarna för den framgång Nacka hade i dessa serier. Ni missade tyvärr uppflyttning men tog ändå en fin andra plats, men i JAS gick ni hela vägen till Innebandyfesten, hur skulle du ranka den här säsongen?  

Den säsongen var absolut jätterolig, kommer ihåg att jag älskade att åka iväg på så pass många cuper som vi gjorde och tror även att jag hade flow i mitt egna spel. Skulle helt klart säga att det var en av de roligaste säsongerna i mitt liv.

-Innebandyfesten är något många vill nå, men många lyckas inte, hur var din upplevelse och känsla första gången du gick till festen? Skulle du säga att Innebandyfesten var lika stor då som den är idag?

Första gången vi åkte till innebandyfesten så hade jag brutit nyckelbenet 3,5 veckor innan, läkaren hade sagt att jag kunde spela, men jag var väldigt skeptisk till om jag kunde nå min fulla kapacitet! Men när vi väl var där var det en otrolig upplevelse, vi hade tagit oss dit med lite flyt och i första matchen möter vi favorittippade RIG och spelar faktiskt 3-3. Det var otroligt roligt. Jag har faktiskt dålig koll på hur stor innebandyfesten upplevs idag, men det är ju i princip det största du kan vinna på juniornivå så det är klart att det är stort!

-Säsongen 2016/2017 var ett framgångsrikt år, du levererade stort i Division 1 från din backplats med hela 28 poäng, du vann guld i SDF-SM med Stockholm F00, en femteplats på Innebandyfesten, hur viktig var denna säsong för din utveckling som spelare?

Den säsongen var nog som viktigast för mitt självförtroende, att få förtroendet att vara kapten i distriktslaget var troligt stort för mig och fick mig att förstå att jag kunde vara en ledargestalt i andra lag än bara Nacka!

Vilde firar mål med Hanna berg

SDF-SM

Du var en del av Stockholms stadslag som krossade allt motstånd det året, hur kommer du ihåg SDF-SM och vilka erfarenheter tog du med dig därifrån?

-Den resan i Umeå var otrolig och jag kommer nog alltid ta med mig det som ett av mina bästa innebandyminnen. När slutsignalen gick i finalen så grät jag, det var så stort, så himla fint och jag var så tacksam över att få uppleva det att tårarna bara rann!

Du var även lagkapten, hur var känslan när du fick beskedet att du skulle vara kapten och hur skiljde sig det kaptenskapet från det i klubblaget?

-Jag blev faktiskt ganska stolt över mig själv när jag fick veta att jag skulle få vara kapten. Jag såg det verkligen inte som en självklarhet och det kändes stort att få ha den rollen bland Stockholms bästa spelare! Det skiljde sig inte alls från att vara kapten i Nacka på de praktiska hållen, kapten som kapten, oavsett vilket lag.

Du gjorde din sista juniorsäsong 2018/2019, om du får summera hela din juniortid, vilka erfarenheter anser du har format dig mest som spelare?

-Oj, jag måste nog säga alla cuper då man verkligen fått ha roligt med laget. Jag är en väldigt ”av-på” människa och kan gå väldigt fort från oseriös till seriös. Därför har cuper alltid legat mig otroligt varmt om hjärtat, då man kan flamsa och ha hur kul som helst mellan matcher, men när det väl är match så kräver jag nästan att alla ska koppla på och ta det på liv och död!

Hennes tränare ” Figge” får sista ordet om Vildes tid som junior:

Vilde var länge lovande inom fotboll och det såg länge ut som att hon skulle välja det. Hon lirade som 13-14 åring i Hammarbys akademi men där hände nått. Jag tror hon ledsnade på att det byttes ut så många spelare i laget hela tiden. Även om hon nu var duktig och fick vara kvar så blev det inte någon riktig lagkänsla när halva laget byttes ut varje säsong. Så vid 15–16 år, där omkring, lade hon fotbollen åt sidan och började satsa på innebandyn.Lagkänslan är viktig för Vilde. Hon är alltid skeptisk mot nya spelare och vill alltid ha kvar de gamla. Hon brinner verkligen för laget och det är verkligen som en familj för henne. Jag tror det faktum att hon nyligen signade för 15 år med Nacka visar att hon verkligen brinner för klubben och för laget.

Summerat kan vi idag konstatera att vi är glada att får se en sådan fantastisk spelare som Vilde Rundfloen på Innebandyplanen och inte en fotbollsplan, det understryker också tesen om hur viktigt det är att vara igång med flera sporter samtidigt.

Tidig senior

Vi har redan varit inne lite på ditt seniorspel, men du fick börja spela med Damlaget väldigt tidigt, hur kommer det sig?

-Jag vet inte helt, men har för mig att de var väldigt få och då lät väl Figge mig, Erica Klevbo och Hanna Berg att testa och se om det funkade, och så gjorde det väl det.

-Hur viktigt har det varit för dig att du fick börja spela seniorinnebandy så pass tidigt?

-Just där och då så var det inte så viktigt, men nu i efterhand kan jag se att det spelat stor roll för min utveckling.

Klevbo och Berg är två spelare som Vilde har spelat med hela sin karriär och Berg hade följande att säga om Vilde:

– Det har alltid varit och är roligt att spela med Vilde. Hon har en förmåga att få igång laget med sin intensitet och ger inte upp förens slutsignalen gått vilket snabbt sprider sig. Med hennes talang, vilja samt envishet är det både roligt och utvecklande, att ha henne i laget. Jag har känt Vilde i många år så jag har några goda historier, men det kan vi ta någon annan gång, säger Hanna Berg.

Foto: Per Wiklund

Säsongen 2017/2018 gjorde du en utflykt till Hammarby IBF i allsvenskan på dubbellicens, kände du där att du kunde leverera på Allsvensk nivå?

Ja men det kände jag, tyckte det var sjukt kul att få testa på och att få göra det med härliga och bra spelare i Hammarby.

Samma säsong Tog Nacka steget upp till Allsvenskan, hade du någon gång tankar på att lämna Nacka för spel i Allsvenskan om ni inte hade vunnit kvalet?

Nej jag har aldrig tänkt tanken att lämna Nacka!

Nacka går obesegrade genom Allsvenskan

-Året därefter gör ni er första allsvenska säsong, Innebandymagazinet tippade er som nykomling sist i allsvenskan (inte första gången direkt), hur mycket tändvätska gav det dig?

-Det gav mig sådan sjuk tändvätska, kändes inte ens som om de på Magget någonsin sätt oss spela. Utan de kollade på IBIS hur gamla vi var och så var det med det.

-Ert år i Allsvenskan var helt fantastiskt där ni gick obesegrade igenom säsongen och gick upp till SSL, hur skulle du beskriva säsongen utifrån dina prestationer?

-Den säsongen var nog än av de roligaste någonsin, vi hade sånt flow i hela laget och allt kändes rätt hela tiden. Den säsongen var även väldigt bra för mig utvecklingsmässigt och självförtroendemässigt. Växte som spelare och kände att jag fick ännu mer ansvar.

En spelare som ofta har mött och spelat mot Vilde är IK Sirius Virve Bjerkfeldt, både nu i SSL men även som junior när hon spelade i Bele/Barkarby IF:

När jag spelade i Bele så mötte vi Nacka titt som tätt eftersom vi båda spelade i flera serier. Det har blivit rätt många matcher mot dem genom åren men trots det så har vi inte mötts så mycket på plan just jag och Vilde, då vi båda spelar på samma position. Det har väl hänt någon gång ifall någon utav oss gett sig ut på en ”ride” eller så. Jag tycker att hon har varit duktig i alla år och är en sådan spelare som du vill ha i sitt lag. Hon är enormt bolltrygg och har bra blick för spelet, samt ett lugn och (av det jag har sett) en väldigt jämn prestationsnivå oavsett om vi har mötts i DJ2, JAS eller SSL. 

-Vi känner inte varandra personligen, men vi har lite gemensamma kompisar och har väl koll på varandra som du har i innebandykretsar. Men min uppfattning av henne är att hon är ödmjuk, samt allmänt go och glad, säger Virve Bjerkefeldt.

Vilde och Virve Foto: Bo Grängsjö

Svenska Superligan

Nacka spelade säsongen 2019/2020 sin första säsong i SSL, nederlagstippade i sedvanlig ordning, men det här laget ha gång på gång motbevisat tipsen.  Vilde var en stor del i den succésäsongen slutade i för Nacka, och hade det inte varit för Covid är jag tämligen säker på att Nacka hade spela SM-slutspel.

Inför förra säsongen fick du äran att bli Lagkapten får damlaget, men kaptenskapet var i sig inte nytt för dig då du hade varit det i alla år i ungdomslagen och juniorlaget, men hur var känslan att få äran att leda Nacka i deras första SSL match någonsin?

-Det var väldigt viktigt för mig ändå, inte så att jag hade blivit ledsen om jag inte hade blivit kapten, men känslan jag fick av att kliva ut på planen efter att ha spelat i Nacka i ca 15 år och göra våran SSL debut som kapten. Det var otroligt mäktigt.

Figge fick även här lämna en kommentar om Vildes resa som kapten i flicklaget till seniorlaget:

Genom sin oblyghet och framåtanda så blev Vilde tidigt lite av en ledare i flicklaget. Även om vi i början lät kaptensbindeln gå runt bland spelarna så hamnade den allt som oftast hos henne så det föll sig naturligt att hon blev vår kapten när dom blev juniorer. 

-I damlaget hade vi till en början lite äldre tjejer som var kaptener men det blev svårare och svårare att hålla Vilde borta från den rollen och i höstas vann hon lagets omröstning så då blev hon vår kapten. Som 19åring i SSL nykomlingarnas lag. 

-Nacka gick återigen emot alla tips och kunde likväl nått en slutspelsplats, hur skulle du beskriva lagets och din egen säsong?

-Utåt sett så var det en väldigt bra säsong, men jag kände aldrig att jag kom upp på min högsta nivå och när vi pratat om säsongen i efterhand så är det inte jättemånga som är så värst nöjda med sin säsong. Så jag vet att vi har mer att ge.

-Efter säsongens slut skrev du på ett 15-års kontrakt och jag vet att du svarat på denna fråga flertalet gånger, men hur resonerade du kring kontraktet?

-Jag vill spela i Nacka, så det var ett enkelt beslut.

-Vart är Nackas damlag om 5 år?

-Förhoppningsvis kvar i SSL, tillsammans med en SM-guld medalj hahaha.

Foto: Deepbay Studios

Landslaget

-2017 blev du uttagen till Svenska U19 landslaget inför Euro Floorball tour i Malmö, hur skulle du beskriva din upplevelse din första landslagsturnering (tror det var det?)?

-Det var en av de första gångerna som jag var nervös på riktigt, jag kände knappt någon och trodde verkligen inte att jag skulle få chansen att vara med. Men det var sjukt kul, och gjorde även mitt första mål mot Finland i EFT så det var stort.

-2018 fick du äran att representera Svenska U19 landslaget i U19 VM, hur var det att få det telefonsamtalet?

-Det var spännande och stort, man var så otroligt nervös innan samtalet och det blev en sån oerhörd lättnad när det var över.

Vilde i ett av sina första framträdanden i U19

-Hur skulle du beskriva att känslan var att dra på sig den blågula tröjan i ett VM?

Den känslan är svår att förklara, men mest så känner man sig stolt, stolt över att få representera sitt land.

-Vilka erfarenheter från U19 landslaget tog du med dig till klubblaget?

-Jag tog med mig att hög press ofta är oerhört effektivt om man gör det riktigt bra.

En annan tränare som lämna några kommentarer om Vilde är U19- landslagets förbundskapten Camilla Granelid:

Vilde har så länge jag har sett henne spela varit en spelare som hela tiden vuxit MED utmaningar. Ju tajtare match och ju högre nerv i matchen desto bättre blir Vilde. Hon ska bara vinna matchen åt sitt lag oavsett vad som krävs av henne. Oavsett vilka hon spelar med så utstrålar hon förtroende för sina lagkamrater vilket gör att andra växer i hennes femma.

Hon ger sitt yttersta oavsett vilken position hon spelar på och som sagt vill hon alltid vara med och göra skillnad när matcher står och väger. Precis som att det är då hon kopplar på en extra turbo i sina aktioner, berättar Granelid.

Foto: Per Wiklund

I år blev du tillsammans med Stephanie Dalbjer uttagen till Svenska Innebandyförbundets ”Guldsteget”, vad tror du om projektet och hur kommer det kunna hjälpa dig mot A-landslaget?

Jag vet inte riktigt vad ja ska förvänta mig, men tror helt klart att jag kommer få bra feedback och en knuff i rätt riktning för spel i A-landslaget.

-Många hävdar att du redan nu borde vara med i A-landslaget, känner du själv att du är nära en plats?

-Jag tror inte att jag hade gjort bort mig, men hur nära en plats jag är vet jag inte.

Nuvarande förbundskapten Åsa ”Kotten” Karlsson tror mycket på Vilde och att med hårt jobb kommer hon nå långt:

Vilde är en ung driven och mycket målmedveten spelare som redan nu har mycket i sin verktygslåda men det gäller att få ihop allt och det görs med hårt jobb. Det är helt upp till Vilde hur bra och hur långt hon kommer nå med sitt innebandyspel. 

”Det finns inga genvägar till framgång, bara hårt jobb” summerar Karlsson.

Foto: Per Wiklund

Framtiden är Vildes- i Vitt och Svart

-Du har varit Nacka Trogen många år, vad är det som gör Nacka så pass bra och till en bra utvecklande miljö?

Nacka värnar om spelarna och lag dynamiken väldigt mycket. Det är även många lag i Nacka som engagerar sig i varandra, det blir en stor gemenskap. Sedan har jag genom alla år fått möjligheten att utvecklas genom att även få göra fel och saker jag inte ”borde”.

.Fredrik ”Figge” Olsson har varit din tränare sen du i princip började på Innebandy, hur viktig har han varit för dig?

-Han har varit jätteviktig för mig, jag hade nog inte kört i nacka så läge som jag gjort om inte han också stannade. Han har varit med mig hela vägen och alltid ställt upp.

-Finns det några andra ledare, spelare eller personer som betytt mycket för dig?

-Mårten Engström är också en av mina tränare som varit med jättelänge, han har också hjälpt mig mycket med både teknik och skott. Sen så är han väldigt rolig också. Annars så är hela vår stab helt otrolig, där Anna Lindberg alltid peppar, fixar, donar och bara allmänt ser till att vi har det bra. Hampus Nordström som är vår fys-tränare som även hjälper till på innebandy fronten och så har vi Rasmus vår målvaktstränare som alltid fokuserar på att de ska utvecklas och sist men inte minst så har vi Jonas Löven, våran sportchef, som gör så himla mycket för laget och sina spelare, och det är jag tacksam för!

-Vad tror du om kommande säsong för din del?

-Finns en chans att jag kommer att spela mer center, vilket ska bli jättekul, kanske kan producera lite mer poäng då och sätta mer fart på grejerna.

-Vart är Vilde Rundfloen om 8 år?

I Nacka.

Foto: Per Wiklund

Det står ganska klart att Vilde är allt du kan önska dig av en spelare. Målmedveten, ödmjuk, krävande, vilja att utvecklas, seriös och uthållig i sin satsning, men hon är också en spelare som sätter sitt lag först, stöttepelaren som alla kan luta sig mot, de vet att Vilde alltid kommer att ge 100% och det smittar av sig. Det är inte mer än rätt att Figge får sista ordet om Vilde:

-Som spelare har jag alltid imponerats över hennes enorma vinnarskalle. Hon är som bäst när det gäller som mest. Det visade hon som kapten i distriktslaget som vann SM-guld. Det plockade hon fram som ett år yngre än de andra när hon spelade i förstafemman i U19-landslaget som tog VM-guld och sedermera som kapten för sin årskull. Men man ser det framför allt i Nacka där hon som seriens yngsta kapten var nära att ta laget till slutspel redan vår första säsong i högsta serien.

-På planen är hon en teknisk och bolltrygg spelare med riktigt bra fötter. Hon styr och ställer från sin backposition men vågar även utmana framåt. Vi har för avsikt att skola om henne till center nu så det ska bli riktigt kul att se hur hon löser den positionen. Jag är dock övertygad om att hon klarar det galant och att hon redan under nästa säsong är med i A-landslaget.

Drömsexa

Målvakt: Stephanie Dalbjer

Backar: Zita Holmsved Thott & Jag

Center: Frida Svan

Forwards: Philippa Blom & Ida Hultman. En femma som hade sprungit sönder alla

 Fem Snabba:

Beep-test eller Cooper test?

Beep

Vem skjuter bäst, Max Bruce eller Mårten Engström?

Mårten

Drömrubriken säsongen 2020/2021?

Sverigemästare

Ett skottäck som hindrar ett mål eller göra mål?

Skottäck

Vem har bäst ”hook” i laget?

Jag.

Vilde ”hookar” sitt blad Foto: Deepbay Studios

Här kan ni hitta vårt reportage om Liam Åström i Storvreta IBK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: